Playstation – ett måste att äga

Playstation är idag en av de mest favoriserade konsolerna i världen. Det är också unik eftersom den har wifi inbyggd . Det är gratis att skapa och använda sitt Playstationkonto om du har tillgång till wifi hemma. Playstation har väldigt många bra egenskaper som till exempel en inbyggd Blu-ray läsare.

Det är min favoritkonsol, eftersom jag – när jag var liten – spelade mycket spel på den och den var därför min favoritkonsol. Bara att höra ljudet när konsolen startas, gör att man blir glad. Det som också är väldigt bra med Playstation är att du även har tillgång till ditt konto i datorn och kan köpa spel genom det och då betala via paypal eller andra betalningsmetoder.

Playstation är ett måste att äga om du är ett game freak. Att konsolen har tillgång till wifi gör den ännu mer unik och speciell. Till skillnad från andra konsoler, måste man dock köpa ett kort för att kunna spela online med sina vänner.

Playstationkonsolen har inbyggd wifi i konsolen så att man kan spela gratis online med sina vänner. Det är också unikt att man även kan använda den på datorn. Allt som du har sparat i ditt konto kan du överföra när du köper en nyare version av konsolen.